onsdag 5. oktober 2011

Shopping på Hobbykunst Megastore på Vestby

På mandag var det duket for shoppingtur på Norges største og beste hobbybutikk Hobbykunst Megastore på Vestby. Klokka 09.30 møttes jeg, Gro, Gry og Betina og satte kursen mot Vestby.

Fy søren for en herlig butikk. Var nesten som å komme til himmelen, spesielt for oss scrappere. Makan til butikk skal man lete lenge etter! Vi var i butikken ca 10.40 og ute igjen 14.40…Fikk litt sjokk når jeg så hvor lang tid vi hadde brukt. Men tiden går utrolig fort når man har det gøy gitt.

Jentene som jobbet der var utrolig service innstilte og ilte til og hjalp oss masse med ting vi spurte etter. Vi fikk også skravlet masse med Connie. Herlig dame! En ting vi la spesielt merke til, var at de hadde delt inn varer etter ting som passet sammen mange steder. Ark, pynt, verktøy osv samlet…Det var utrolig kjekt. Syntes også det var kjempeflott at det var stilt ut så mye kort og Lo ‘er og sånn på disse gruppene. Der fikk man liksom med seg enda mer inspirasjon til hva man kunne lage ut ifra produktene.

Hobbykunst Megastore finner man flere steder på nettet.

Facebook

Hjemmeside

Blogg

Anbefaler alle som har mulighet til å ta seg en tur i denne herlige butikken!!

Måtte ta bilder av det jeg kjøpte, tok litt av kan man si. Derfor ble det endel bilder, så jeg legger de i et album jeg.

 Her er et nærbilde av all charmsen jeg kjøpte:


1 kommentar:

  1. Tusen TUSEN hjertelig takk for disse herlige og flotte ordene om butikken vår! Vi brenner for dette alle som en, og det skinner kanskje igjennom...hi hi! Koste meg skikkelig med kreativ prat, og jeg bare syns det var så gøy at dere tok en jentetur til oss! Mange klemmer fra alle oss på HOBBYKUNST :-)

    SvarSlett