mandag 22. august 2011

Kjærestehelg i Oslo

På lørdag var vi invitert til bryllupsfest for fetteren til Øyvind og kona, så vi fikk mamma og pappa til å være barnevakt fra lørdag til søndag. Men for et par uker siden fant mamma og pappa at de skulle ta med jentene på tur til Tuddal, så de ville ha de hele helga. Så jeg og Øyvind fikk vår første hele helg uten barn på over 6 år! Vi bestemte oss fort for at vi skulle reise inn til Oslo allerede på fredag slik at vi kunne bo på hotell, shoppe og kose oss før festen på lørdag. Som sagt, så gjort. Vi storkoste oss!

Her sitter vi og venter på treretters på en italiensk resturant:Vi fikk handlet masse flotte klær til ungene og to par sko hver til alle fire. Koste oss skikkelig både fredag og lørdag.
I tretiden på lørdag kjørte vi videre til Tom hvor vi SKULLE sove fra lørdag til søndag. Slappet av litt der før vi stelte oss og tok en drosje til festen.

Et bilde av brudepar, forlovere og broren til Øyvind:


Det ble ikke tatt så mye bilder etter dette, da svært få på denne festen var så veldig edru etterhvert :P Tror det må ha vært den morsomste festen jeg har vært på. Vi hadde det utrolig moro! Og det tok helt kaka da vi avsluttet kl 03...dette er også grunnen til at jeg skriver dette innlegget. For fra kl 03 og utover er noen timer vi ALDRI kommer til å glemme.

Da vi kledde på oss for å reise hjem til Tom, oppdaget jeg at Tom var i ferd med å ta på seg dressjakka til Øyvind. Øyvind fikk jakka si, og Tom skulle ta på seg sin egen. Men da han tok på seg den siste jakka som var i lokalet, så vi fort at dette IKKE var jakka til Tom. For det første så var den grå, og ikke svart som jakka til Tom var, men den var iallefall 3 nr for liten. Så vi fikk jo totalt latterkrampe, og Øyvind lo så mye at han endte opp med å stå og spy i busken utenfor :P

Men Tom tok det med godt mot, og tok på seg den lille jakka og vi gikk ut for å ringe etter taxi. Vi visste heldigvis hvem som hadde forbyttet jakke, så han visste jo at han ville få den og visakortet som også lå der dagen etter. Vi hadde jo penger til taxi så det var ikke noe problem. Det tok utrolig lang tid før vi kom igjennom på drosjesentralen så vi valgte å gå nedover mens Tom ringte. Vi gikk og gikk, og fikk til slutt en taxi og var på vei hjem til Tom. Da vi kom frem, og drosja hadde kjørt igjen så oppdager Tom at nøkkelen til leiligheten ligger jo i jakka!!! Og selv om vinduene i leiligheten står oppe får vi de ikke opp siden de har innbruddssikring. Vi prøver å ringe brud, brudgom og to til som skulle sove hos de uten å få kontakt med noen av dem. Tom prøver også å få kontakt med en kamerat som bor i leilighet rett ovenfor...Null kontakt. Tom går også bort for å kikke til kameraten og ser at det er lys der. Han ser også at kameraten står på verandaen, men når han oppdager Tom dukker han ned....Lurer på hva han holdt på med den natta..

Etter en stund ringer svigerinna vår tilbake, og vi får de til å prøve å ringe han med jakka. Men han var jo så full at han var sikkert i "koma" så fort han kom hjem. Vi innser nå at de eneste valgene vi har er enten å sove på verandaen til Tom tett inntil hverandre og tulle lakenet fra snora rundt oss, eller ta taxi til nærmeste hotell for å se om de har ledig rom..Vi går for det siste. Etter nok en gåtur får vi tak i en drosje på veien, og blir kjørt til nærmeste hotell, men er det ledig rom? Neida..Så vi får dama til å ringe videre til andre hotell. Men like fullt der...Jippi tenker vi. Nå blir det verandaen. Tom prøver på nytt å få tak i ei drosje så vi kommer oss på verandaen under lakenet da Øyvind plutselig kommer på at vi kunne jo ringe Lars Erik, lillebroren til Tom. Men Tom begynte og le og sa: Er du klar over hvor liten den kjellerleiligheten er? Og i tillegg deler han den med en kamerat. Men vi finner ut at det skader jo ikke å spørre. Bedre å sove inne på et gulv eller noe, enn på murgulv på en veranda. Og heldigvis er han hjemme! Så vi hiver oss i ei drosje og kjører dit.

Og det er sant! Leiligheten var bitteliten, og der satt jeg sammen med Øyvind, Tom og fire andre gutter. Skikkelige rockere med tattiser, Jack Daniels flaska i hånda og høy musikk. Følte meg plutselig bitteliten gitt...Men jaggu ville han låne meg og Øyvind senga si. Han hadde nettopp flyttet inn, og hadde ikke engang sovet i den selv enda. Så jeg og Øyvind fikk den, mens Lars Erik og Tom sov på hver sin sofa. Hvor de andre ble av aner jeg ikke :P Men kl 7 sovnet jeg endelig, i det jeg hadde på meg i bryllupet og Øyvind i dress med briller og greier på. Jeg kan med en gang si at det IKKE er spesielt behagelig å sove i fotsid kjole med bredt bånd i livet og bh på. Men vi sov iallefall i 3 timer da, INNE :P

På søndag morgen fikk Tom tak i mannen med jakke, visa og nøkler så vi tok en taxi opp til han for å hente det. Vi fikk også 1000 kr for å dekke utgiftene til drosje.

Dette blir en natt jeg ALDRI glemmer!!! hehehehe

1 kommentar:

  1. hehe... så utrolig KONGE... Dette er nok helt klart en helg du aldri vil glemme nei... :) Så utrolig artig!!! Og helt klart en vellykket helg! :)

    SvarSlett