Hverdagen

Jeg har jo egentlig en blogg til der jeg har skrevet om hverdagslige ting. Men den er så og si aldri i bruk lenger, mens jeg er på denne bloggen nesten hver dag. Så da tenkte jeg at jeg heller kunne skrive her inne som en liten dagbok istede :)

Onsdag 12/10-11

Idag har det egentlig ikke skjedd så mye. Veldig deilig egentlig. Øyvind er i Malaysia denne uka, så det er jeg som leverer og henter ungene på skolen/barnehagen. Nå som det har blitt endel kaldere ute, må jeg si vi våkner fort når vi kommer oss ut av døra kl 08 om morran.
Merker godt på ungene at de blir ekstra slitne de dagene de går til og fra. Idag har Rebecka vært ekstremt sliten og trøtt. Stakkar, kl 17.10 spurte hun om hun fikk lov til å legge seg for kvelden.

Sovna på sofaen når jeg kom hjem etter å ha levert ungene, og bråvåkner av at ytterdøra åpner seg, og hører masse stemmer og en som roper "Hallo mamma"... Der sto jaggu meg Amanda med hele klassen sin og to lærere i hagen. De var på bli kjent tur i nærområdet for å se hvor elevene bor osv. Var koselig å få besøk :)

Nå er det full avslapning foran tv i sofaen. Jentene la seg tidlig, og jeg nyter noen timer alene. Imorra hjelper pappa meg og kjører jentene om morran. Jeg skal til terapaut i Holmestrand ganske tidlig, så jeg rekker det ikke selv. Deilig å vite at de kanskje ikke er like slitne imorra når de bare skal gå hjem :)

Har brukt endel tid på det nye forumet Scrappeland. Der tror jeg det kommer til å bli skikkelig koselig å henge. Gleder meg stort til de åpner for fullt 30 oktober :)